söndag

En himla massa

Det bästa med alla knytt och alla filurer och figurer som finns, så bor det ett helt gäng hemma hos mig med. Och detta gör att man aldrig är ensam. Är du vaken på nätterna är alla mysiga spöken vakna med dig. Små hus möss bor där ju och ett och annat troll och någon tomte. Men det väsen som fyller alla rum i vårt hus är ju änglarna. Vi har änglar av alla dess sorter, skydds änglar, dröm änglar och söta små änglar som bus änglar, ja, en hel hop faktiskt.
Ett problem vi har bara är, att våra spöken inte tycker om sådana som inte tro på dom, inte heller om vi varit bort resta. då brukar dom spela oss ett spratt eller 2, för att inte tala om våra gäster. Att starta ett gosedjurs krig med våra gäster mitt i natten, ligger högt på deras buslista. Tyvärr ser inte våra gäster det på samma sätt, en av våra gäster övervägde till och med att sova i bilen.
Men jag trivs med allihopa, lite jobbigt bara när dom busar och låser upp ytter dörren mitt i vintern, så man vaknar av att den står på vid gavel. Men det är sådant man får ta när man berikats av vänner som dessa.


Emmalill

1 kommentar:

  1. När du formulerar dig på detta vis låter det ju faktiskt lite gulligt, ska i fortsättningen se på spökeriet på ditt sätt. MEN skulle aldrig sova själv i ert hus! Kram Kakan

    SvaraRadera